Roy Surprise Party

By 28 september 2016Work

For the Suprise Party of Roy van Swieten, I made the invitation. This shows Roy in his favourite position, on the couch with the remote in his hands with his faithful dogs by his side. When you open up the card, you see that Roy has left for his own party, leaving a trail of clothes and his dogs with a sad expression. An obvious gift was the framed caricature.

//

Voor de surprise party van Roy van Swieten, maakte ik de uitnodiging. Dit toont Roy in zijn favoriete houding, op de bank met de afstandsbediening in zijn hand en zijn trouwe honden aan zijn zijde. Wanneer je de kaart open maakt, zie je dat Roy de bank verlaten heeft om naar zijn eigen feestje te gaan, een spoor van kleren en de honden blijven met een zielige uitdrukking achter. Een voor de hand liggend cadeau was de ingelijste karikatuur.